Bedrijfsuitje Nederland

Nederland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor uw bedrijfsuitje in Nederland kunt u uitstekend op het water terecht tijdens een zeiltocht met een van de prachtige tjalken van de Muider Compagnie. Tijdens uw bedrijfsuitje hijst u samen de zeilen en zeilt u zelf het schip. Dat verhoogt op een ontspannen manier de teamspirit. Niet iedereen is nodig bij het zeilen van het schip. Voor wie liever niet actief aan de zeiltocht deelneemt is er aan boord van tjalk De Egelantier en tjalk De Rederijker verrassend veel comfortabele en sfeervolle ruimte aanwezig om van de elementen te genieten en even bij te praten.

Tijdens uw bedrijfsuitje bij de Muider Compagnie bent u verzekerd van een gezamenlijke activiteit, ontspanning en heerlijk eten en drinken in een bijzondere en sfeervolle omgeving. Onze chef-kok tovert de lekkerste ontbijtjes, lunches, borrelhapjes, barbecues en buffetten uit de kombuis. De gastvrije houding van onze professionele bemanning zorgt er voor dat iedereen zich al snel thuis zal voelen bij ons aan boord. 

Bij De Muider Compagnie hebben we al jarenlang ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes voor bedrijven uit heel Nederland. Veel bedrijven maken van hun bedrijfsuitje met de Muider Compagnie een jaarlijks terugkerend gebeuren. De ervaringen van onze klanten kunt u nalezen op onze referentiepagina.  

Programma voor uw bedrijfsuitje in Nederland

Voor het programma voor uw bedrijfsuitje met de Muider Compagnie zijn er vele mogelijkheden. Op onze website treft u een paar voorbeelden aan. Een bezoek aan Forteiland Pampus of het Muiderslot, een wandeling over de kade in Volendam, Marken of Monnickendam, een vaartocht over het IJ, een RIB-adventure ... het kan allemaal. De programma's voor onze bedrijfsuitjes stellen wij het liefst in goed overleg met onze klanten samen, zodat wij voor u een bedrijfsuitje kunnen verzorgen dat helemaal aansluit op uw wensen en uw gezelschap. Bent u benieuwd naar hoe uw bedrijfsuitje bij de Muider Compagnie eruit kan zien? Neem gerust eens contact op voor meer informatie of vraag (natuurlijk geheel vrijblijvend) een offerte aan.

 

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.