Bedrijfsuitje Muiden

Veelzijdig stadje aan het IJsselmeer

Wanneer u op zoek bent naar een invulling voor uw bedrijfsuitje, kom dan met uw collega’s naar Muiden. Muiden is vooral bekend om haar Muiderslot en Forteiland Pampus, dat vlak voor de kust ligt. Maar Muiden heeft ook een prachtige vloot van traditionele zeilschepen in de haven liggen, die beschikbaar zijn voor het varen van zeiltochten met gasten aan boord.

Zeilen met De Egelantier en De Rederijker

De beide prachtige tjalkjachten van de Muider Compagnie maken ook deel uit van deze vloot. Beide schepen zijn zeer comfortabel ingericht en beschikken over veel ruimte aan dek, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het varen van zeildagtochten met groepen. Onze bemanning beheerst niet alleen het schippersvak, maar is ook zeer gastvrij. De catering aan boord is huisgemaakt en van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor een stevig ontbijt, een heerlijke lunch, drankjes en verrassende borrelhapjes en natuurlijk ook een uitgebreide barbecue of een heerlijk buffet.

Zeilen is voor iedereen

U hoeft niet over zeilervaring te beschikken om een zeiltocht te maken aan boord van een van onze schepen. Onze bemanning leert u de kneepjes van het vak en houdt een oogje in het zeil terwijl u samen de zeilen hijst en zelf het schip vaart. Niet iedereen is daarbij nodig. Er zullen ongetwijfeld deelnemers aan uw bedrijfsuitje zijn die liever niet de handen uit de mouwen steken. Zij hebben zowel boven- als benedendeks alle ruimte om van de elementen te genieten of gezellig bij te praten aan onze gezellige scheepsbar.

Bestemmingen zeilen vanuit Muiden

Vanuit Muiden kunt u tijdens een dagtocht een haventje aan de Gouwzee bereiken, zoals bijvoorbeeld Volendam of Marken. Ook de Bataviawerf en Flevopolder liggen dan binnen bereik. Blijft u korter aan boord, breng dan een bezoek aan het bijzondere forteiland Pampus dat vlak voor de kust van Muiden ligt. Niet voldoende tijd om een bestemming aan te doen? Geen probleem, want een zeiltocht aan boord van de Rederijker of de Egelantier over het zuidelijke deel van het IJsselmeer is op zich al een belevenis.

Voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje vanuit Muiden doen wij u graag een passend voorstel. Neem gerust eens contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden.

  zeilregatta-muider-compagnie

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439