Bedrijfsuitje Amsterdam

Zeilen vanuit Amsterdam 

Stap in de haven van Amsterdam aan boord van één van de prachtige tjalken van de Muider Compagnie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje waaraan iedereen plezier zal beleven. Onze schepen vertrekken vanuit de haven van Amsterdam IJburg voor het maken van heerlijke zeiltochten over het IJsselmeer. Desgewenst kunnen wij u ook laten inschepen in de haven van Amsterdam Centraal.

U hoeft geen zeilervaring te hebben om een zeiltocht te maken aan boord van onze Egelantier en Rederijker. Op aanwijzingen van onze professionele schipper en zijn matroos hijst u samen de zeilen en zeilt u zelf het schip. Onze bemanning heeft hospitality hoog in het vaandel en de catering aan boord is kakelvers en huisgemaakt. Het zal u tijdens uw verblijf aan boord dan ook aan niets ontbreken.

U kunt bij ons een zeildagtocht maken, maar ook een middag, een avond of een middagzeiltocht met aansluitend een barbecue op het water behoren tot de mogelijkheden. Wilt u uw zeiltocht onderbreken met bijvoorbeeld een spectaculaire RIB vaart of een bezoek aan Forteiland Pampus? Het organiseren van uw complete bedrijfsuitje kunt u met een gerust hart overlaten aan de mensen van de Muider Compagnie. Neem gerust eens contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ook van uw bedrijfsuitje Amsterdam maken wij graag een spetterend succes.

  

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.