Bbq Boot Amsterdam

Barbecueën op het water

Voor een wel heel bijzondere BBQ stap je aan boord van een van de prachtige tjalken van de Muider Compagnie. Voordat we de BBQ op het achterdek aansteken, steken we samen de handen een paar uurtjes uit de mouwen en maken we een heerlijke zeiltocht over het zuidelijk deel van het IJsselmeer. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

 

De BBQ van de Muider Compagnie

     

De buitenlucht maakt hongerig. Daar weten wij van de Muider Compagnie alles van. Onze barbecue is dan ook erg uitgebreid en bovendien huisgemaakt. Het vlees komt van de inmiddels beroemde slagerij Kaddour en de salades zijn huisgemaakt van kakelverse, seizoensgebonden producten. En natuurlijk wordt onze BBQ geserveerd met diverse broodsoorten en (alweer huisgemaakte) sauzen. Als dessert serveren we een vers kopje koffie of thee met een smakelijke Belgische bonbon. 

De schepen van de Muider Compagnie vertrekken vanuit de havens van Muiden, Amsterdam en Volendam. Neem voor een passend voorstel voor zo'n onvergetelijke barbecue op het water contact met ons op.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.