referenties

Onze gasten - altijd aan het woord 

Wanneer u met de Muider Compagnie in zee gaat, dan zetten wij alles in het werk om van uw dag een topdag te maken. Wij horen graag achteraf van onze gasten of wij daarin zijn geslaagd. Hieronder presenteren wij u een aantal recente en spontane reacties van onze klanten. Vol trots, want hier doen we het uiteindelijk voor: van uw dag bij ons aan boord een fantastische dag maken !!!

1 oktober 2016: BAM Bouw en Techniek - personeelsdag 45 personen - Rederijker: helaas kon ik zelf deze keer niet mee, maar mijn collega's hebben een bijzonder geslaagde dag gehad . Namens hen wil ik jullie graag bedanken voor een fantastische dag aan boord van De Rederijker.

25 september 2016: autobedrijf Van Driel - personeelsdag 15 personen - Egelantier: We hebben een superdag beleefd. Fijn en vriendelijk personeel aan boord en het goede contact met kantoor vooraf heeft ervoor gezorgd dat de dag precies zo is gelopen zoals we gehoopt hadden. Een aanrader. Nogmaals dank aan schipper en staf en wellicht tot een volgende keer.

18 september 2016 - familie Berends - familiedag 33 personen - Egelantier: Wij hebben een geweldige dag gehad aan boord van De Egelantier. Ook onze gasten hebben flink genoten van de zeiltocht en natuurlijk de catering. Het buffet was geweldig en ook de twee vegetarische deelnemers waren opmerkelijk opgetogen over hun maaltijd. De weergoden waren ons ook gunstig gezind, volop zon en toch behoorlijk wat wind. We bedanken ook de kapitein, zijn maat en zijn vrouw voor de prettige sfeer aan boord. Zij waren altijd in voor een gezellig praatje en uitleg over wat er zoal te zien was. Volgens instructies hebben een aantal gasten de handen uit de mouwen gestoken en mijn neefje mocht vol trots lang aan het grote roer staan.

15 september 2016 - relatiedag Rabobank - 50 personen - Rederijker: niets dan lof over hoe het is gegaan. We hadden natuurlijk ook prachtig weer, wat dat betreft kon het ook niet beter ! Geen verbeterpunten, dus top !!

15 september 2016 - bedrijfsuitje Waternet - 34 personen - Egelantier: Het was een fantastische middag op jullie schip. Heerlijke eten, aardige bediening en gelukkig prachtig weer. Iedereen heeft genoten.

10 september 2016 - familiedag familie Setteur - 20 personen - Egelantier: Het was gewoonweg super! We hebben het allemaal ontzettend naar ons zin gehad. De bemanning was heel aardig en gezellig en het ging allemaal heel ontspannen. Ook dat we nog even konden zwemmen was erg leuk. Het eten was ook geweldig, het vlees en de salades waren erg lekker en geweldig mooi opgediend.

9 september 2016 - Buko Infrasupport - klantendag 60 personen - Rederijker en Egelantier:  Vrijdag 9 september hebben wij m.b.t. De Muider Compagnie een klantendag georganiseerd . Wij kijken terug op een uitermate geslaagde dag! In de voorbereiding werd er goed meegedacht door de organisatie m.b.t. de invulling van de dag. Wij ontvningen veel goede tips o.b.v. hun ervaring maar daarnaast werd er ook goed meegedacht met onze eigen ideeën en wensen. Uiteindelijk hebben we de groep verdeeld over de twee tjalken. Aan boord van deze prachtige schepen ontbrak het ons aan niets en zowel de catering als de service en gastvrijheid van de bemanning was van hoog niveau. Kortom, ik kan iedereen aanraden om De Muider Compagnie bij een te organiseren event te betrekken. Wij hebben hiervan een spijt en kijken uit naar een volgende keer. - Robert Emmerich, Commercieel Manager Buko Infrasupport.

9 september 2016 - Omnilegal - bedrijfsuitje 27 personen - Statenjacht De Utrecht: Hartelijk dank, we hebben het fantastisch gehad. Heerlijke hapjes en BBQ, het prachtige Statenjacht, leuk personeel. Voor herhaling vatbaar!

8 september 2016 - BCD Meetings & Events - 60 personen - Rederijker en Egelantier: onze klant was zeer tevreden over de zeiltocht. Alles is piekfijn verlopen. Ook over de catering alleen maar lovende woorden gehoord. Bedankt voor de fijne samenwerking.

20 juli 2016 - Newland EMEA/Newland Europe - relatiedag 30 personen - Rederijker: Een ontzettend leuke dag. Wij hebben dit als relatiedag gedaan en iedereen was razend enthousiast. Vriendelijk personeel op de boot en hele fijne hulp met alle voorbereidingen van te voren! Echt een aanrader !

20 juli 2016 - Puur Amsterdam - avondzeiltocht met BBQ 20 personen - Egelantier: Onze klant was zeer tevreden. Dank jullie wel !

17 juli 2017 - familie Bakker - familiedag 21 personen - Statenjacht De Utrecht: Onze familiedag was een enorm succes. De mensen vonden het een fantastische boot en hebben erg genoten. De bemanning liet vooral de kinderen veel doen, wat natuurlijk erg aansloeg. Al met al een perfecte dag. Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen!

15 juli 2016 - college de Meer - bedrijfsuitje 60 personen - Rederijker: Wij hebben een ontzettende leuke zeiltocht beleefd op de Rederijker! De bemanning heeft ons goed verzorgd. Bedankt voor jullie flexibele houding en de gehele verzorging. Tot ziens !

14 juli 2016 - Verhulst Klimaattechniek - relatiedag 25 personen - Statenjacht De Utrecht: Dag is prima verlopen. Verrassende gids op Marken. Catering was ook OK. Bemanning van het schip was dik voor elkaar en had alles perfect onder controle. Al met al was het een mooie dag en voor herhaling zeker vatbaar. Tot ziens dus.

12 juli 2016 - Houtindustrie Gramsbergen - personeelsuitje 20 personen - Statenjacht De Utrecht: We hebben een schitterende dag gehad, het kon niet beter. Ook de service was uitstekend. Iedereen heeft genoten.

6 juli 2016 - Dantrade - vergaderbreak 14 personen - Statenjacht De Utrecht: Many many thanks for the boat. It was simpy fantastic. The boat, the crew, the BBQ.... All the team enjoyed a lot

26 juni 2016 - Ordina - bedrijfsuitje 80 personen - Egelantier en Rederijker: we hebben een hele leuke dag gehad. Iedereen heeft het erg leuk gevonden. Alles was ook prima georganiseerd. De hapjes en de maaltijd waren prima van kwaliteit.

25 juni 2016 - huwelijksfeest familie Spoelstra 50 personen - Rederijker: het was een fantastisch gebeuren! Ontvangst met thee/koffie en appelgebak was boven verwachting goed! Ik heb al heel wat appelgebak op in mijn leven, maar dit gebak, krokant en bovendien heerlijk warm, staat zeker in mijn top drie. De ruimte beneden was net goed voor het aantal mensen. Het regende bij aankomst, maar het was absoluut niet koud en veel genodigden hingen dan ook snel en enthousiast in de touwen. Julia had heerlijke hapjes gemaakt en het zag er heel verzorgd uit. Goed advies om hapjes "kielhalen" te bestellen. Buffet Tromp was opnieuw erg lekker en goed verzorgd. De tiramisu was echt heel er goed en ook die kan in mijn top drie van tiramisu toetjes. Tot slot: wat een mooie foto's kunnen er gemaakt worden van familie en vrienden op zo'n boot. De achtergrond is altijd goed en sfeervol. Kortom: we hebben het een heel leuk feest gevonden en zullen hier nog lang van nagenieten !

16 juni 2016 - Stimulanz - bedrijfsuitje 39 personen - Rederijker: Dit is een echte aanrader voor een personeelsuitje. Wij van Stimulanz, kennis- en adviesorganisatie in het sociaal domein, hebben een geweldige middag gehad op De Rederijker. Wat een prachtig zeilschip! Gastheer Menno Hoekstra en zijn crew weten hoe je het mensen naar de zin maakt. Alles was uitstekend verzorgd. Heerlijk over het IJsselmeer gevaren, met een zonnetje erbij, en na een tussenstop op Pampus als afsluiting een heerlijke barbecue aan boord. Topdag! Bedankt Menno! 

16 juni 2016 - Albert Schweitzer Ziekenhuis - vergadering aan boord en teamuitje 39 personen - Rederijker: Hierbij kan ik u mededelen dat ons teamuitje enorm geslaagd is. Het personeel was erg vriendelijk en het eten uitstekend!. Wij hebben allemaal enorm genoten.

14 juni 2016 - Ceva Logistics - vergaderbreak 20 personen - Statenjacht De Utrecht: Alles is absoluut naar wens geweest. We zijn zeer gastvrij ontvangen en hebben echt een fantastische tocht gehad. Mede dankzij de bemanning. En wat een prachtig schip. Iedereen, zonder uitzondering, heeft echt genoten. Nogmaals heel, heel hartelijk dank voor alle goede zorgen en ik hoop echt tot een volgende keer

14 juni 2016 - Hotel Spaander - Statenjacht De Utrecht: Ik heb vanmorgen even gesproken met Ceva Logistics. Zij waren vol lof over contact met jullie organisatie, de schipper, personeel aan boord van het Statenjacht. Ze hebben echt genoten en heerlijk gegeten. En dat wilde ik jullie graag even laten weten.

12 juni 2016 - Synergize - Jubileumfeest 40 personen - Rederijker: We hebben ons jubileumfeest gevierd op de Rederijker. 9 Jaar geleden hadden we ook al een tocht met de Egelantier gemaakt en het succes van toen werd nu nog eens dunnetjes overgedaan. Annemiek regelt alle voorbereidingen met keurige offertes, mail/telefoon conversaties en bezoekjes op de boot. Het hele programma wordt nog eens doorgenomen en alle wensen en eisen keurig omgezet in een mooi format. Op de dag zelf loopt alles soepel. Een leuke jonge bemanning die hard werkt en alles keurig verzorgt. Een heerlijke actieve en ontspannen zeiltocht met drankjes en lekker eten op een mooie platbodem. Na afloop kregen we veel complimenten over de organisatie. En terecht. Tot de volgende keer! 

9 juni 2016 - Events Muiderslot - avondzeiltocht 25 personen - Egelantier: We hebben het gisteravond ook al tegen Menno gezegd, maar we hebben echt heel erg genoten van de avond, het zeilen, het weer en vooral de hapjes en de BBQ. Alles liep echt perfect.

7 juni 2016 - Kuehne & Nagel - vergaderbreak 10 personen - Egelantier: Many thanks! It was a great event for every collegue!

4 juni 2016 - Tapas Group - bedrijfsuitje 11 personen - Statenjacht De Utrecht: We hebben een heerlijke dag gehad op het Statenjacht. Alles was prima verzorgd en we hebben allemaal flink genoten.

2 juni 2016 - teamdag ABN AMRO 45 personen - zeemansliederenworkshop aan boord en bezoek aan Pampus - Egelantier: Het was een topdag. Ondanks dat we erg pech hadden met het weer heeft iedereen genoten. De boot, catering, de bediening en het eten vond men fantastisch. Jaap (Somsen) met zijn liederen bracht veel vertier en plezier. Men zong uit volle borst mee. Rondleiding op Pampus was voor de meesten van ons verrassend, zeer interessant en goede gidsen. De heren konden het prachtig verwoorden en we kwamen tijd tekort. Afsluiten met de BBQ en de eigen gemaakte tekst op een liedje onder begeleiding van Jaap maakte dat wij deze dag schitterend afsloten. Dank voor alle goede zorgen ... en wie weet tot een volgende keer.

28 mei 2016 - familiedag familie Van der Gaag 53 personen - Rederijker: Het geheel van de dag was prima. Het varen was een genot, de schipper en zijn assistent lieten met instructie de bemanning goed werken. De route was OK. De lunch was heerlijk, vers en smaakvol.

23 mei 2016 - Universiteit van Amsterdam - bedrijfsuitje 45 personen (recensie via Google) - Rederijker: Hele leuke tocht gemaakt op het IJsselmeer met Muider Compagnie. Lekker windje en alle zeilen omhoog. Schipper Menno laat je op een prettige manier participeren in het zeilen, ook als je het niet eerder hebt gedaan. Uitstekende catering in een ontspannen atmosfeer. Aanrader voor privé evenementen en bedrijfsuitjes.

21 mei 2016 - deelnemer familiefeest 53 personen (recensie via Google) - Rederijker: Wat een fantastische leuke en vooral gezellige dag gehad. Deze mensen weten echt wat genieten is met een grote G! en dat laten ze de groep ook beleven, waar je op verjaardagen nog steeds over praat. Relaxte sfeer en ze laten je echt het gevoel geven dat je bij de fam behoort. Ongedwongen en professioneel leert Menno hoe een schip zeilt en stuurt. Natuurlijk ook lekker aan de touwen hangen om de zeilen met z'n allen omhoog te hijsen is echt teamwork. Julia maakt de heerlijkste gerechten waarvan iedereen heeft genoten. Heerlijk aan de gezellige bar of op het dek genieten van her verdiende biertje of frisje maakte onze dag echt tot een belevenis. Menno en Julia, jullie zijn toppers! Dank voor deze onvergetelijke dag op een fantastisch schip!.

21 mei 2016 - Rotary Club Diekirch/Ettelbruck: our sailing trip was genious, very amazing. The crew were very nice. Catering also great and the ship of course marvellous. Our group was so happy to help sailing, it is really very well done. Thanks to all of you.

8 mei 2016 - Rederijker - 25 jarig huwelijksfeest familie Huisman 48 personen - Rederijker: We hebben een heerlijke dag gehad. De crew was fantastisch! Alles is goed verlopen.

8 mei 2016 - Egelantier - 50 jarig huwelijksfeest familie Braams 35 personen - Egelantier: Bedankt voor de geweldige dag. Alles was prima. De voorbereiding, de boot, de bemanning en het eten van Julia. Het kon niet beter, we hebben genoten! Een dikke 9!

7 mei 2016 - Familie- en personeelsuitje Gerrit van Dijk Bloemen 51 personen - Rederijker: Beste Muider Compagnie, bij deze bedankt voor de vreselijk mooie dag aan boord van De Rederijker. Alle deelnemers vonden het fantastisch! Het weer was perfect, de catering aan boord uitstekend. Personeel vriendelijk behulpzaam. Bedank hen s.v.p. Echt een aanrader voor een perfecte dag uit! Nogmaals dank en zeker tot ziens!

6 mei 2016 - Delta Travel - Zeiltocht van Muiden naar Volendam voor buitenlandse groep van 48 personen - scheepsmuzikant - Rederijker: I received a great feedback from my client. They loved the cruise, the weather, the staff, the food and the musician (Jaap Somsen) - just everything. Well done and again a big thank to you for all your help.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.