referenties

Onze gasten - altijd aan het woord 

Wanneer u met de Muider Compagnie in zee gaat, dan zetten wij alles in het werk om van uw dag een topdag te maken. Wij horen graag achteraf van onze gasten of wij daarin zijn geslaagd. Hieronder presenteren wij u een aantal recente en spontane reacties van onze klanten. Vol trots, want hier doen we het uiteindelijk voor: van uw dag bij ons aan boord een fantastische dag maken !!!

Muider Compagnie Muiden

Thuishavens - adressen voor uw routeplanner

Onze schepen hebben de havens van Muiden en Amsterdam IJburg als thuishavens. In beide havens is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Hieronder treft u meer informatie aan over de route naar de ligplaats, inclusief een parkeeradvies. Komt u met eigen vervoer, sluit dan altijd uw auto goed af en laat geen waardevolle spullen achter. 

Ligplaats Muiden - Herengracht tegenover huisnummer 38

Ligplaats Amsterdam IJburg - Krijn Taconiskade tegenover huisnummer 430

Julia en Menno

Eigenaar/schipper Menno Hoekstra

In 1986 verliet Menno Hoekstra, met diploma op zak, de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Recreatie te Breda. In lijn met zijn studie startte hij met klasgenoot Wim Troelstra een kleine reisorganisatie voor de actieve vakantiemarkt. Samen investeerden zij in een voormalig vrachtschip, dat zij eigenhandig hebben omgebouwd als hotelschip, met ruimte voor canadese kano's en fietsen aan dek! Met het mps “ de Vertigo” maakten zij volledig verzorgde, actieve reizen naar de Ardennen, de Bourgogne en Nederlandse natuurgebieden zoals “de Weerribben”.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.