Welkom bij de Muider Compagnie

Zeilen bij de Muider Compagnie: Inspirerend en Dynamisch!

Zeilen op het IJsselmeer is een unieke belevenis! Altijd al eens willen zeilen op een groot schip? Zeilen met de Muider Compagnie is inspirerend en stimuleert de onderlinge verbondenheid. Samen een zeiltocht maken ontspant en brengt eenheid in gedachten. Of het nu om een teamuitje, een relatie evenement of familieuitje gaat, zeilen op het IJsselmeer blijft een inspirerende ervaring! En dat is exact wat De Muider Compagnie u kan bieden.

Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw event. De Muider Compagnie is reeds 20 jaar actief op het gebied van zeilen op het IJsselmeer. Onze schepen hebben de havens van Muiden en Amsterdam IJburg als thuishaven en wij verzorgen exclusieve evenementen op en aan het water voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Bekijk de video

Ervaar zelf de unieke beleving van een zeiltocht met de Muider Compagnie:

02947208730294720873script language=javascript1.1 >
0294720873 var nr_placeid = 'ChIJqQHyCfkNxkcRYct888lFS_A';
0294720873 var nr_width = 800;
0294720873 var nr_height = 305;
0294720873 var nr_directreviewbox = 0;
0294720873 var nr_buttonCol = "df4a32"; // Amend this value to change your review button colour (hex color values only rrggbb)
0294720873 var nr_transparency = false; // Set this to true to have a transparent widget with no border
0294720873 </script>
0294720873 <script language='javascript1.1' src='https://www.netrite.net/google-review-code/googlereviews_ssl.js'></script>02947208730294720873
0294720873
hardzeildagen Muiden

Beleef de Muider Hardzeildagen op het water

In 2016 wordt in het laatste weekeinde van oktober alweer de 38ste editie van de Muider Hardzeildagen gevaren. Deze zeilwedstrijd luidt het einde van het zeilseizoen in en is een mooie gelegenheid voor de schippers om elkaar nog even te kunnen ontmoeten voordat iedereen zich voor de winter terugtrekt in zijn thuishaven. De wedstrijddagen hebben dan ook niet alleen een competitief maar ook een feestelijk karakter: Aan de zeilwedstrijd nemen tientallen traditionele Hollandse zeilschepen deel en in de haven van Muiden wordt na het binnenlopen van de schepen flink gefeest ! 

    Wanneer u de Muider Hardzeildagen ten volle wilt beleven, zeil dan een dagje mee aan boord van onze oergezellige tjalk De Egelantier. Ook individuelen en kleine groepen zijn van harte welkom om dit schippersfeest van dichtbij samen met de crew van de Muider Compagnie te beleven. Wilt u een plaatsje reserveren, bel ons dan op 0294-262413 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons een toegangsbewijs en overige informatie.

Programma zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober 2016 - prijs per dag € 50,00 per persoon (1 dag ook mogelijk)

Inscheping

Om 09:00 uur is de koffie bruin en bent u welkom aan boord van tjalk De Egelantier. Het schip ligt afgemeerd aan de Herengracht in Muiden tegenover huisnummer 38. We geven u alvast wat uitleg over de gang van zaken aan boord. Wanneer de schipper terug is van het palaver (schippersoverleg) gooien we de trossen los. Dat zal uiterlijk om 10:00 uur zijn. Zorg dus dat u op tijd inscheept, want op laatkomers kunnen we helaas niet wachten.

Afvaart

We varen langs het Muiderslot de haven van Muiden uit. Een heel spektakel, want alle deelnemende schepen varen rond dezelfde tijd het IJsselmeer op. Aan boord van de Egelantier bevindt u zich middenin deze bijzondere file ...

Wedstrijd

Op het IJsselmeer vragen we u om te komen helpen bij het zetten van de zeilen. U heeft geen zeilervaring nodig. De professionele bemanning geeft u de nodige aanwijzingen. Niet al onze gasten zijn continue aan dek nodig. Wilt u liever niet actief aan de zeilwedstrijd deelnemen, dan kunt u zowel boven- als benedendeks een comfortabele plek vinden om van de elementen te genieten en de wedstrijd van dichtbij volgen. We varen op naar de startlijn en de wedstrijd wordt gevaren. De schippers hebben 's morgens tijdens het palaver aan de hand van weer en wind een wedstrijdbaan uitgezet die de schepen een dagje onder zeil moet houden. De aankomsttijd in de haven van Muiden is afhankelijk van een aantal factoren (onder andere uw inzet) en zal liggen tussen 16:00 uur en 18:00 uur. 

Catering aan boord

Tijdens uw verblijf aan boord wordt er natuurlijk goed voor u gezorgd. U wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Rond het middaguur serveren uw gastvrouwen een stevige schipperslunch en in de middag wordt er gezorgd voor een uitgebreid borrelgarnituur. Drankjes zijn niet in de arrangementsprijs begrepen, maar kunt u bestellen en contant afrekenen aan de gezellige scheepsbar.

Na aankomst in de haven drinken we samen met u nog een "havenbiertje" (rondje van het schip) en kunt u zich in een van de gezellige cafeetjes en restaurants in de haven in het feestgedruis storten.

                          

 

 

 

Hartelijk dank voor uw advies aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact u op  om de dertauls te besprekenl. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen op nummer 0294-262413 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Het gebruik van de site www.muidercompagnie.nl is onderworpen aan de hierna opgenomen algemene voorwaarden. U wordt geacht hiervan kennis te nemen en de algemene voorwaarden zonder enig voorbehoud te aanvaarden.
De site www.muidercompagnie.nl is een wegwijzer bij het zoeken naar informatie over de dienstverlening de Muider Compagnie.

Alle informatie op de site is van algemene aard, tenzij het uitdrukkelijk anders bepaald wordt. De inhoud van de site (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.
De Muider Compagnie besteedt veel aandacht en zorg aan de website en streeft ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kan de Muider Compagnie niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zal de Muider Compagnie de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Als u onjuistheden vaststelt, kunt u contact opnemen met de Muider Compagnie. Klik voor verdere contactinformatie op "contact" in de navigatiebalk.

De Muider Compagnie spant zich in om onderbrekingen van technische aard zo veel mogelijk te voorkomen. De Muider Compagnie kan echter niet garanderen dat de site volledig vrij van onderbreking is en niet door andere technische problemen wordt getroffen.

De Muider Compagnie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.
De Muider Compagnie hecht veel belang aan de bescherming van persoonsgegevens. De meeste informatie is op of via de site beschikbaar zonder dat persoonsgegevens moeten worden verstrekt. In bepaalde gevallen evenwel, kan u evenwel persoonlijke informatie worden gevraagd. In dat geval worden de gegevens behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet op de Privacy.

De Muider Compagnie geeft u daarbij de volgende garanties :
• Uw persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken of om de door u gewenste dienstverlening on line te realiseren
• De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling
• Uw persoonsgegevens worden niet bekendgemaakt aan derden noch voor direct-marketingdoeleinden van derden aangewend
• De Muider Compagnie treft de best mogelijke veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat derden misbruik maken van uw persoonsgegevens
• De site maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van uw computer. Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website en laat toe de toegang tot de site en de navigatie te vergemakkelijken en sneller en efficiënter te laten verlopen.
Op of via de site wordt u met (hyper)links doorverwezen naar andere websites, en wordt u verwezen naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. De Muider Compagnie beschikt dan over geen enkele technische of inhoudelijke controlemogelijkheid of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud, noch over de beschikbaarheid van deze websites en informatiebronnen.

De hyperlinks naar andere sites die deze site bevat, houden geen enkele bekrachtiging in van de externe site of van de inhoud ervan. De links worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.

De Muider Compagnie aanvaardt derhalve geen aansprakelijkheid voor rechtstreekse of indirecte schade die voortvloeit uit het raadplegen of het gebruik van dergelijke externe websites en hun inhoud.

Als u op uw eigen website hyperlinks wilt aanbrengen naar (onderdelen van) de site www.muidercompagnie.nl, vragen wij u om eerst contact op te nemen met de beheerder van de site. Klik voor verdere informatie op "contact" in de navigatiebalk. Hij zal u zo snel mogelijk informeren over de toelaatbaarheid hiervan.
U hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten.

Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de site. Klik voor verdere informatie op "contact" in de navigatiebalk.

De Muider Compagnie behoudt alle intellectuele eigendomsrechten op de website zelf en op de ter beschikking gestelde informatie.

 

Vacatures

Rederij De Muider Compagnie in IJburg zoekt enthousiaste horeca medewerkers en een zeilmaat.


Enthousiaste mensen voor in de bediening

Eisen:

Klantgerichte houding

Organisatorisch sterk

Verzorgd uiterlijk

Vriendelijk

Bereidheid tot wisselende werktijden

Houd je van wisselende werkzaamheden en ben je bereid aan boord van de schepen dan ben je hartelijk welkom in ons team.

Handige maat

Eisen:

Verzorgd uiterlijk

Makkelijk met gasten kunnen omgaan

Bereidheid tot wisselende werktijden met name de vrij- en zaterdagen

Ervaring niet noodzakelijk

Wil je graag een seizoen het water op en ligt de horeca goed in je aard, dan is dit een een prima job voor jou.

Sollicitatie graag telefonisch: 06-53327250

CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Veelgestelde Vragen

Veel gestelde vragen over zeilen met onze schepen:


De zeilschepen van de Muider Compagnie zijn bijzonder comfortabel. Ieder schip is speciaal gebouwd voor dat ene ultieme doel; u een zo prettig mogelijke dag bezorgen. Onze schepen zijn compromisloos gebouwd voor uw dagtocht. Omdat er geen slaaphutten zijn staat de volledige ruimte ter beschikking aan uw gezelschap. Aan boord vindt u naast een grote living ook een gezellige bar. Zelfs bij wat minder weer is het prettig ruim en warm aan boord. De schepen zijn niet alleen comfortabel, maar ook veilig. Hoewel er geen certificatie is voor dagtochtenschepen, durven wij te beweren dat ze volgens de CLAWA-eisen op 5 sterrennivo zitten.

De bemanning van de Muider Compagnie is professioneel. Onze schippers en matrozen beschikken over de nodige papieren en vakkennis op zeiltechnisch gebied, maar ook het gastheer/-vrouw schap is hen niet vreemd. Wat betreft service en dienstverlening aan boord streven wij absolute perfectie na. Onze crew wordt regelmatig getraind en bijgeschoold. Omdat ons kantoor vlakbij de schepen ligt, midden in Muiden, kunnen we korte communicatielijnen tussen u als klant en de bemanning garanderen. Bovendien vaart ons kantoorpersoneel geregeld mee. Dit houdt de betrokkenheid en de service van het kantoor optimaal. 

Doen jullie alles zelf of zijn er bedrijven waarmee jullie samenwerken? Wij werken alleen samen met bedrijven met een gelijkwaardige uitstraling welke past bij onze doelgroepen. Primair staat bij ons de kwaliteit van dergelijke bedrijven.

Hoe goed is de keuken aan boord? Onze keuken voldoet aan de eisen van HACCP. Dit garandeert een zo hygiënisch mogelijke verwerking en transport van de verse ingrediënten. Onze keuken doen we in eigen beheer. We presenteren in stijl. Conform de eisen van de klant en doel van de tocht.

Waar kan ik in Muiden mijn auto parkeren? Indien u geen zorg meer over parkeren wilt? Dan nemen we u deze zorg uit handen, middels “Valet Parking”. Vraag hierna bij het bespreken van uw tocht.

Ik wil een tocht maken met een aantal ouderen en heb daarvoor extra hulp nodig. Kan De Muider Compagnie dit verzorgen? Heeft u extra mankracht nodig in de begeleiding van uw relaties? Dan bieden we u de Hostess. De Muider Compagnie biedt u de benodigde Flexabiliteit om uw dag perfect te verzorgen.


Dagje Uit Zeilen

Zeilarrangement voor Individuelen: Rondje Historisch Muiden!

U wilt graag een dagje uit? Ook zomer 2015 is het weer mogelijk om op individuele basis het Rondje Historisch Muiden te zeilen. Dit zal plaats vinden op zondag . Gaat u ook mee?


Make-over voor jarige Egelantier

Dit jaar is het alweer 20 jaar geleden dat De Egelantier door De Muider Compagnie in de vaart is gebracht als luxe zeilschip voor het varen van dagtochten. Deze statige dame heeft er inmiddels heel wat zeemijlen opzitten en in de afgelopen jaren hebben duizenden mensen mogen genieten van de sfeervolle ambiance, de heerlijke catering en de uitstekende zeilkwaliteiten van dit heerlijke schip. Als kadootje voor deze jarige dame hebben Menno en Julia haar een compleet nieuw interieur gegeven. Het schip is geheel in stijl van haar naam opnieuw aangekleed. De Egelantier is van nature een in Europa in het wild voorkomende roos. De bloemen zijn rozerood met een wit hart. De symbolische betekenis van deze bloem is "Liefde". Met deze ingredienten zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is verrassend en verfrissend; een eigentijdse maar toch klassieke uitstraling. Want de Egelantier is en blijft een traditionieel zeilschip. 

    

Wat in stand is gebleven is natuurlijk het perfecte concept; de ruime kuip met aangrenzende bar, de grote en lichte ruimte benedendeks en de warme, scheepse uitstraling. De perfecte ambiance voor een prachtige huwelijksdag, een onvergetelijk familie feest of een spetterend bedrijfsuitje. De Egelantier en de crew van de Muider Compagnie zijn er weer helemaal klaar voor !  

Op 31 Mei a.s organiseert de Muider Compagnie een benefiet vaartocht in samenwerking met Stichting Nepalimed Holland om de slachtoffers van de actie-nepal-01aardbeving te helpen. De Muider Compagnie stelt het schip, food en beverage gratis ter beschikking en het voltallig personeel werkt vrijwillig deze middag om de gehele opbrenst ten goede te laten komen aan de slachtoffers van de aardbeving. Lees verder:aardbeving in Nepal

Sfeer proeven in Muiden

Tweede Paasdag, maandag 17 april, is het weer tijd voor de Muider Vlaggetjesdag. Op de traditionele opening van het zeilcharterseizoen bent u van 11.00 uur van harte welkom voor een kijkje aan boord van de traditionele zeilschepen van de Muider vloot. Natuurlijk zijn onze tjalken de Egelantier en de Rederijker ook aanwezig. U kunt ze vinden op hun vaste ligplaats aan de Herengracht tegenover huisnummer 38. U bent van harte welkom bij ons aan boord! Speciaal voor onze relaties organiseren we een uitgebreide Paasbrunch. Tegen het luttele bedrag van €9,99 bent u om 11.00 uur welkom aan boord. (kinderen tot 12 jaar gratis). Laat ons uiterlijk 13 april weten of jullie komen en...met hoeveel mensen. Graag aanmelden via de webpagina van de Egelantier.

Zeilen MuidenZakelijk Lunchen

Op Vlaggetjesdag is er ook in aan de wal van alles te doen. In het centrum van Muiden treft u kraampjes aan met oude ambachten, poffertjes, een palingroker en er zullen optredens verzorgd worden door een aantal accordeonspelers en maar liefst 5 shantikoren. Op de kade aan de Herengracht en bij de Grote Zeesluis staan diverse kraampjes.  en er treden zeemans- en smartlappenkoren op. Vanzelfsprekend zorgt ook de Muider horeca voor een gastvrij onthaal. Vlaggetjesdag in Muiden belooft wederom een groot succes te worden. 

Parkeren in Muiden Vesting is niet mogelijk. 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com