Actie Vergaderen

Verfrissend vergaderen

Gooi het eens over een andere boeg, scheep in, en laat een frisse wind door uw team waaien. De schepen van de Muider Compagnie zijn bij uitstek geschikt als vergaderlocatie. Alles is aan boord aanwezig om uw vergadering tot een groot succes te maken. U kunt aan boord vergaderen terwijl het schip in de haven blijft liggen, maar we kunnen voor uw bijeenkomst ook een mooie ankerplaats zoeken tussen de eilanden voor de kust van Amsterdam. Beamer, scherm en alle andere benodigdheden zijn aanwezig. Wifi in overleg mogelijk. 

Vergaderarrangement

Op maandagen, dinsdagen en woensdagen kunnen wij u voor uw vergadering een mooi programma aanbieden voor een scherpe prijs: voor groepen van 20 tot 35 personen betaalt u € 75,00 per persoon (exclusief BTW) voor onderstaand arrangement (mogelijk vanuit Muiden en Amsterdam IJburg)

Programma:

10.00 uur: Inschepen aan boord en ontvangst met koffie en koek.
10.30 uur: Start vergadering.
12.30 uur: Lunch
13.00 uur: Trossen los en zeilen hoog!
15.00 uur: Bar open
17.00 uur: Terug in de haven, Einde.

Deze prijs is inclusief scheepshuur, diensten van de bemanning, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, onbeperkt koffie/thee en water (plat of bruis), koekjes en chocolaatjes tijdens uw vergadering, een uitgebreid lunchbuffet, drankjes en een borrelhapje. Beamer en scherm zijn aanwezig. 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.